Emma I nieuwe jeugdprinses van Bokkeriejers in Tungelroy

Plaats een reactie

Afgelopen zondag 14 januari werd Emma gekroond tot jeugdprinses van de Bokkeriejers uit Tungelroy. Het was een spectaculaire bekendmaking met veel spanning wie dit jaar de eer mocht hebben om het Bokkeriek voor te gaan. Prinses Emma I is een dochter van Jarno en Sandy Roosen en het kleine zusje van Bregje en Bram.

Ondanks haar jonge leeftijd claimt ze zelf de meest eigenwijze te zijn van het gezin, een eigenschap die ook terugkomt in haar devies. Emma is de laatste meid bij Crescentia JO-12 en een actief lid van Scouting Tungelroy. Alsof dat nog niet genoeg is, zorgt ze ook voor de paarden thuis en bezorgt ze het lokale krantje ‘de Tuba’.

Ze gaan de Vastelaovendj in onder haar devies: “Mèt mien eigewiêsheid en gooj zin, goân wae saame Mèt uch de Vastelaovendj in!!!”

Aanstaande zaterdag 20 januari zal onthuld worden wie de grote prins van Tungelroy wordt. Ben je benieuwd? Kom dan vooral kijken!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie