Open podium op Vastelaovendj-dinsdag

Archieffoto WdG - Jonge Vastelaovendj-vierders

Altijd al gedroomd van een optreden geven op de Markt in Weert? Wieërt A-Laaif. De SooS en Stadsvastelaovendjvereniging de Rogstaekers biedt iedereen de mogelijkheid om die droom waar te maken. 

Open podium 

Vastelaovendj dinsdag is traditioneel de dag waarop geen grote activiteiten meer plaatsvinden, deze dag wordt gemaakt door de Vastelaovendj-vierder zelf. Dat concept willen de organisatoren verder vorm geven door het podium, waar ’s avonds de abdicatie van de Rogstaekers Preense plaats vindt, in de middag aan de vastelaovendj-vierder te bieden. 

De eerste optredens zijn al bekend, onder andere diverse keppelle, Mark Gruythuysen, de Huppelpupkes en Laurens Vossen gaan een optreden geven. 

Wil je ook een muzikaal optreden geven, ’n buut en of een spectaculaire dansshow geef je dan snel op door een mail te sturen naar [email protected] onder vermelding van open podium. 

Aanmeldingen worden vooraf beoordeeld en mogen maximaal 15 minuten duren. 

Vastelaovendj-dinsdag 

Het open podium wordt gehouden op het ‘Vastelaovendj inne Stad’-podium op de Markt. Het programma start om 14.30 uur en duurt tot maximaal 18.00 uur 

Daarna wordt het podium voorbereidt voor de abdicatie van de twee Rogstaekersprinsen van het seizoen 2024.