Gezellige vijfde editie van Peters Platen Parade

Algemeen Evenementen Uitgaan Weert Reageer 1 min. leestijd

Zondag hing er een sfeervolle ambiance in het theatercafé van Theater de Huiskamer in Weert, dit keer dankzij de vijfde editie van Peters Platen Parade. De belangstelling was groot, wat de levendigheid van deze muzikale middag benadrukte.

Peter Pagie leidde de bezoekers langs een kleurrijk spectrum van muziekstijlen, waarbij zowel bekende als minder bekende helden uit de popmuziek voorbijkwamen. Het theatercafé bleek opnieuw de perfecte omgeving voor een anderhalf uur durende ontdekkingstocht door de rijke geschiedenis van de popmuziek.

Muziekliefhebbers genoten, onder het genot van een drankje, van een gevarieerd aanbod aan tracks. Dit varieerde van fragmenten tot opgenomen livebeelden en videoclips, en omvatte genres als Reggae, Metal, Rap en Punk.


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie