GGD-locatie Weert verhuisd naar Sint Jans Gasthuis

Archieffoto WdG - Gebouw 2 SJG

De GGD-locatie in Weert is verhuisd. Vanaf maandag 15 januari, bevindt de nieuwe GGD-locatie zich in het Sint Jans Gasthuis (SJG Weert), gebouw 2 (rode gebouw) aan de Vogelsbleek 7 in Weert. Ouders en kinderen zijn van harte welkom op deze nieuwe locatie van het consultatiebureau.

Natasja van Montfoort, adjunct-directeur Publieke Gezondheid: “Wij zien veel voordelen in het bundelen van zorg met het ziekenhuis. We hebben er daarom voor gekozen om een locatie te openen in het Sint Jans Gasthuis. Deze tijdelijke locatie geeft ons de mogelijkheid om op zoek te gaan naar een toekomstbestendige locatie in de gemeente Weert.”

Gezondheidsvragen

Ouders en kinderen kunnen op de nieuwe locatie terecht voor al hun gezondheidsvragen. Naast de vaste contactmomenten en inloopspreekuren biedt de GGD ook advies en hulp zonder dat men fysiek naar de locatie hoeft te komen. Meer informatie hierover is te vinden op de website van GGD Limburg-Noord.