Tweede editie Tekstverslaafd in Theater de Huiskamer

Algemeen Uitgaan Uitgelicht Weert Reageer 2 min. leestijd

Liefhebbers van taal, tekst en gedichten opgelet: een gloednieuwe editie van Tekstverslaafd vindt donderdag 18 januari plaats bij Theater de Huiskamer.

Tekstverslaafd

Tekstverslaafd is een open podium voor iedereen die zich, in welke vorm dan ook, met taal bezighoudt. Iedereen krijgt een podium, een plek om je talent te delen met de buitenwereld. Of je nu gedichten schrijft, rijmend of niet-rijmend, korte verhalen, proza, spoken word, liedjes, hiphop of elke andere vorm van taal: je vindt elkaar in de gemeenschappelijke liefde voor taal en tekst.

Er wordt niet gekeken naar leeftijd, naar ervaring, naar stijl. Nee, er wordt met respect geluisterd naar datgene wat jij geschreven hebt. Heb je nog nooit voorgedragen? Geen probleem, zie dit als een podium waar je eindelijk die kans krijgt. En heb je al 50 jaar ervaring? Ook geen probleem, deel een stukje van die ervaring met de rest. Het doel is om te leren en inspireren.

Ga je liever op de muzikale tour, dan staan er een elektrische piano, gitaarversterker en microfoon voor je klaar. Begeleid je jezelf op gitaar, neem deze dan zelf mee.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via de website van het Bibliocenter. Geef het ook even aan als je gewoon komt kijken of luisteren. Dan kun je alsnog aan de beurt komen via de grabbelton. Het eerste deel is weer geprogrammeerd op basis van de aanmeldingen. Het tweede gedeelte van de avond kan iedereen die dat wilt aan de beurt komen.

Het muzikale voorprogramma, dat start om 19.30 uur, wordt dit keer verzorgd door lokale talenten Stan & Sanne. De inloop is vanaf 19.15 uur en het open podium wordt om 20.00 uur geopend.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie