Grenslaup in Stramproy afgelast vanwege slechte parcourscondities

Algemeen Sport Weert Reageer 1 min. leestijd
Archieffoto Grenslaup | Fotograaf: Jos Smeets

De organisatie van de Grenslaup Vosseven heeft helaas moeten besluiten de trimloop voor zondag 21 januari 2024 af te gelasten vanwege de slechte staat van de parcoursen. De paden zijn nog steeds bedekt met winterse neerslag, waardoor de veiligheid van de deelnemers niet gegarandeerd kunnen worden.

De beslissing om de trimloop te annuleren komt nadat inspecties van de verschillende parcoursen hebben aangetoond dat de winterse omstandigheden een ernstige uitdaging vormen voor de lopers. De organisatie hecht grote waarde aan de veiligheid van de deelnemers en heeft daarom besloten geen enkel risico te nemen.

De volgende editie van de Grenslaup Vosseven staat gepland op zondag 18 februari 2024. Meer informatie kun je vinden via: degrenslaupers.nl.

πŸ”” Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

πŸ“° Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie