Komende zondag laatste Grenslaup Vosseven van het seizoen

Sport Reageer 3 min. leestijd
Foto door Jos Smeets

StramproyDe laatste Grenslaup Vosseven van het seizoen 2023-2024 staat op de kalender voor 16 juni 2024. Daarna is er een pauze van twee maanden in verband met de beschikbaarheid van vrijwilligers én de aanwezigheid van heel veel dazen, muggen en meer ongedierte in de bossen.

Over de Grenslaup

Je kunt zelf kiezen hoe ver, hoe lang, over welke paden en met wie je loopt. Zonder de druk van presteren, zonder competitie. Tien keer per jaar vindt er gewoonlijk een Grenslaup Vosseven plaats, van september t/m juni iedere maand.

Inschrijven kan tussen 09.00 en 09.50 uur bij Boshuis Nieuw Vosseven aan de Lochtstraat 28 in Stramproy. Deelname kost € 2,- per persoon (kinderen t/m 12 jaar gratis). De start vindt om 10.00 uur plaats op het pad achter bungalowpark Vosseven. Parkeerruimte is ruim voldoende voorhanden.

Er zijn routes van 1.1 kilometer (wit), 3.1 kilometer (geel), 3.7 kilometer (blauw) en 5.6 km (rood). Deze kunnen gedurende anderhalf uur naar eigen keuze en willekeur gelopen worden. Alle routes variëren in ondergrond en omgeving – zowel brede als smalle paden, tracks, kleine heuvels, graspaden, gravel en verharde wegen worden belopen.

Er is een tijdklok aanwezig, maar je gelopen afstand houd je zelf bij. Er wordt geen uitslagenlijst opgemaakt. Voor wie dat wil is er bij de finish een briefje verkrijgbaar met daarop de gelopen tijd. De tijdcontrole eindigt om 11.30 uur.

Wandelen is ook mogelijk: vanaf het Boshuis voeren diverse wandelroutes door de fraaie, bosrijke grensregio.

Seizoenseinde

Om het seizoen waardig af te sluiten is er na afloop van de Grenslaup van aanstaande zondag 16 juni een tombola met leuke prijzen voor alle deelnemers van de dag. Ook worden de twee dinerbonnen van € 50,- per stuk van Boshuis Nieuw Vosseven verloot onder degenen die 8 of 9 keer hebben deelgenomen.

Voor aanvang van de trimloop worden drie waardebonnen van € 15,00 per stuk van Boshuis Nieuw Vosseven verloot onder de deelnemers.

Meer informatie over de Grenslaup Vosseven is te vinden op www.degrenslaupers.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie