Grote stroomstoring in regio Nederweert

Plaats een reactie

Op dit moment kampt de regio Nederweert met een stroomstoring. Enexis meldt dat het om een grote storing gaat, die begon rond 20.00 uur.

Ongeveer 49 postcodes, waaronder die van Nederweert-Eind, Ospel, Meijel en Nederweert, ervaren momenteel een elektriciteitsuitval. Hoewel een deel van de storing al is opgelost, zijn er nog steeds een aantal adressen die zonder stroom zitten.

Ook in Weert was kortstondig merkbaar dat er een stroomstoring was opgetreden. In sommige huishoudens knipperden de lampen even. Volgens de eerste prognose wordt verwacht dat de storing rond 22.15 uur volledig is verholpen.

Bekijk de actuele situatie via: https://wdg.li/wgzgexh

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie