Man aangehouden nadat politie Intercity-trein ‘schoonveegt’

112 Algemeen Weert 3 reacties 1 min. leestijd

Zaterdagavond ontving de politie een melding van een verdachte situatie in een Intercity-trein. De trein stopte op het NS-station in Weert, waarna de politie een onderzoek startte.

De melding suggereerde de mogelijke aanwezigheid van een wapen. Met kogelwerende vesten betrad de politie de trein, waarbij alle inzittenden onder toezicht van de politie de trein moesten verlaten. De trein werd grondig gecontroleerd, ook wel ‘schoonvegen’ genoemd. Ook werden er politie-honden ingezet.

Uiteindelijk resulteerde het onderzoek in de aanhouding van een man. Hoewel hij geen wapens bij zich had, leek hij verantwoordelijk voor de valse melding. De man werd opstandig en werd in de boeien geslagen. Vervolgens werd hij overgebracht naar het politiebureau voor verder onderzoek.

Bekijk een video: https://youtu.be/NiqD4dCt3jw

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
3 reacties