Hema Volksloop met veel winnaars

Plaats een reactie

Vandaag vond de eerste Hema Volksloop van 2024 plaats, met vele winnaars die hun prestaties vierden. In de jeugdcategorie ontving Jonas Peeters uit Maaseik (B) een welverdiende trofee voor zijn eerste plaats in de jeugdcompetitie van 2023.

De organisatie kondigde aan dat de jeugd tot en met 15 jaar in 2024 gratis kan deelnemen aan de Hema Volksloop, dankzij de genereuze bijdragen van diverse sponsoren waaronder J&J schilder en afwerk en Activiteiten Stichting Gezondheid en Ontspanning.

Buitengewone prestaties

Diverse deelnemers werden ook erkend voor hun doorzettingsvermogen, waarbij zij medailles ontvingen voor tien keer deelname. André Beerten ontving een speciale herinnering voor zijn vijftigste deelname, terwijl Hans van Dooren indrukwekkend 350 keer in 34 jaar aan de Volksloop had deelgenomen. Allemaal buitengewone prestaties.

E-bike

Het enthousiasme van de deelnemers blijkt uit het feit dat degenen die acht keer of meer in 2023 hebben meegedaan kans maakten op een e-bike. Dat zijn een kleine honderd deelnemers. Uit de doos met kanshebbers trok Roos Sentjens drie lootjes, waarbij Jacques Hendrix de Hema-bon, Esther Beesems-Tindemans de Posno-Sport-bon en Koen Fusers de prijs van de Bikkel e-bike won.

Actie krijgt vervolg

Henk Ruyten, directeur van Bikkel Nederland en John en Erna Koolen van Fietsservice Weert overhandigden Koen Fusers ten slotte zijn gewonnen fiets. Er werd ook aangekondigd dat in 2024 opnieuw een Bikkel-Centro E-Bike te winnen is voor deelnemers die acht keer of vaker deelnemen.

Prachtige sportmorgen

Met bijna 200 lopers, die na vandaag al een streepje achter hun naam hebben staan voor de e-bike, gingen de deelnemers van start op verschillende afstanden op een niet al te nat parcours. Het weer was zelfs aangenaam voor de lopers, waardoor het een prachtige sportmorgen werd bij de IJzeren Man. De volgende loop staat gepland op 4 februari en inschrijven is binnenkort mogelijk via www.inschrijven.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie