[Update] Vermiste man aangetroffen

Update – Roggel – De politie is met spoed op zoek naar een 69-jarige man die sinds vanochtend vermist is. Hij vertrok rond 11.30 uur vanaf camping De Leistert in Roggel en is voor het laatst gezien op zijn rode driewieler.

De man draagt een lichtblauwe winterjas, een wintermuts van Feyenoord, een donkergroene trainingsbroek en beige schoenen. Zijn familie en de politie maken zich ernstig zorgen over zijn welzijn.

Als je de man hebt gezien of informatie hebt over zijn huidige verblijfplaats, wordt je dringend verzocht contact op te nemen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844. In geval van directe waarneming van de man wordt geadviseerd onmiddellijk het alarmnummer 112 te bellen.

Update maandag 8 januari De politie meldt dat de vermiste man helaas overleden is aangetroffen.