Inschrijving geopend voor het Ledûb Volleybal Festival 2024 in Budel

Plaats een reactie
Foto via: Ledûb Volleybal Festival

Budel – Sportpark Budel vormt opnieuw het decor voor het prestigieuze Ledûb Volleybal Festival, dat dit jaar plaatsvindt van 24 tot en met 26 mei. De inschrijving voor dit volleybaltoernooi is nu geopend op ledubvolleybalfestival.nl.

Het Ledûb Volleybal Festival is al vele jaren een van de grootste volleybaltoernooien in Nederland. Vorig jaar was het evenement volledig uitverkocht, met 250 teams uit Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Engeland op de velden. Aarzel dus niet te lang met inschrijven.

Camping

Voor teams buiten de regio is er de Ledûbcamping, waar je het hele weekend kunt overnachten in je eigen tentje of in een gehuurde tent. De organisatie biedt tevens de mogelijkheid om een tent te huren, inclusief op- en afbouw en zelfs voorzien van bedden indien gewenst.

Feest

Bij het horen van Ledûb denkt men natuurlijk ook aan feest. De organisatie heeft opnieuw een aantrekkelijk feestprogramma samengesteld, met diverse dj’s, bands en acts. De namen van de line-up worden later bekendgemaakt, maar één ding staat vast: bezoekers zullen zich beslist niet vervelen tijdens het weekend na Pinksteren.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie