Jeugd gaat uit hun dak tijdens Vastelaovendj Surprise Party in De Paol

Algemeen Altweerterheide Dorpen Vastelaovendj Reageer 1 min. leestijd

Gisteravond vond er een fantastisch feest plaats in zaal De Paol. In Altweerterheide werd de jaarlijkse Vasteloavendj Surprise Party, georganiseerd door de jeugdcommissie van C.V. De Heiknuiters.

Met meer dan 300 enthousiaste kinderen, die dansten, hossen en springen, en natuurlijk vele jeugdprinsen en jeugdprinsessen, was het een onvergetelijke avond vol plezier en vertier.

Dit keer stond het evenement in het teken van het thema “Gala,” wat resulteerde in een schitterende zee van chique galajurken en pakken. De jonge feestgangers toonden hun stijl en glamour, waardoor de avond een bijzonder elegante sfeer kreeg.

De organisatie, onder leiding van de jeugdcommissie van C.V. De Heiknuiters, slaagde erin om wederom een spraakmakend feest neer te zetten. De Vasteloavendj Surprise Party is een traditie die bij veel verenigingen vast op de agenda staat, en dit jaar bewees eens te meer waarom het een hoogtepunt is voor de jeugd in de regio.

Met het oog op deze geslaagde editie, kijken ze nu al uit naar volgend jaar. De Vasteloavendj Surprise Party blijft een onmisbaar evenement op de carnavalskalender in de regio Weert.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie