Kelpen-Oler en Ospel in de prijzen bij MLLF

Winnaar 'Roaj 'ns' uit Neer

Beegden – Afgelopen vrijdagavond 5 januari vond in Beegden de finale plaats van het Midde Limburgs Leedjes Festival.

Aan het einde van de avond werd ‘Roaj ‘ns’ uit Neer als winnaar uitgeroepen van deze editie. Net zoals het vorige jaar kregen de drie dames en drie heren uit Neer met ‘Dien ouge sjtraole verhaole’ (tekst Eva Custers, muziek Pim van Wylick) de meeste punten van de zevenkoppige jury.

De tweede plaats was voor ‘De Heite Hinne’ uit Kelpen-Oler met ‘Kompeniej’ (tekst en muziek Ria Baetsen). De top drie werd compleet gemaakt door de ‘Doospelse Aod Prinse’ met hun liedje ‘Blieve gaon!’

De organisatie was in handen van het Comité Midde Limburgs Leedjes Festival in samenwerking met vastelaovesvereniging de Jokers uit Beegden.