Kunsthal Weert toont Vastelaovendj in de Theuniskapel

Algemeen Kunst en Cultuur Uitgaan Vastelaovendj Reageer 1 min. leestijd
Werk van Jack Vreeke

In de Theuniskapel worden op 3 en 4 februari acrylschilderijen, aquarellen en houtsnedes van Jack Vreeke tentoongesteld.

Vreeke, de ontwerper van de Limburgse Vastelaovendposter van 2011 (met een oplage van 125.000 exemplaren), brengt met zijn kunst een levendig beeld van de Vastelaovend in Oeteldonk, Lampengat en Mestreech.

In datzelfde jaar heeft hij ook het Struyspanorama geactualiseerd voor ‘In den Ouden Vogelstruys’ (met een oppervlakte van 66 vierkante meter). De expositie biedt een unieke kijk op deze kleurrijke en feestelijke tradities.

De expositie is gehuisvest in de Theuniskapel aan de Altweerterkapelstraat 6, 6006PH te Weert. De toegang is gratis en de kunsthal is geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Jack Vreeke zelf zal aanwezig zijn om meer inzicht te geven in zijn kunstwerken.

Meer informatie

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie