Limburgse kampioenschappen pony’s dressuur wederom in Nederweert

Nederweert – PSV Nederweert heeft, in samenwerking met de KNHS Limburg, de eer om voor het derde opeenvolgende jaar de Limburgse kampioenschappen (LK) pony dressuur te organiseren bij Manege de Kraal in Nederweert. Deze kampioenschappen zullen plaatsvinden op zaterdag 3 februari 2024.

Naast de kampioenschappen op 3 februari organiseren ze op vrijdag 2 februari een maatschappelijk evenement.

Programma maatschappelijk evenement

Vrijdagochtend 2 februari:

  • Stokpaardjesrace basisschool Budschop
    Kinderen van groep 1 t/m 4 van de basisschool in Budschop mogen met zelf versierde stokpaardjes een parcours afleggen en ontvangen allemaal een mooie prijs. Iedereen is van harte welkom om naar deze stokpaardjesrace te komen kijken. Er zijn koetsen beschikbaar voor een ritje. Medewerkers van “De Gewoonste Zaak van Weert” zullen wafels bakken.

Vrijdagmiddag 2 februari

  • In de middag zullen 12 verstandelijk beperkte mensen kennismaken met paarden. Er zijn koetsen beschikbaar voor een ritje. Deze mensen mogen ook stokpaardjes versieren en het parcours afleggen indien gewenst.
  • Huifbed
    Tijdens deze middag hebben we een huifbed, een bed waarop een persoon op een doek ligt dat rust op de ruggen van twee haflingers. Deze unieke ervaring wordt als zeer prettig ervaren door de deelnemers. Iedereen is welkom om te komen kijken.

Regiokampioenschappen

Zaterdag 3 februari

  • Regiokampioenschappen pony dressuur
    Op deze dag gaan de geselecteerde ponyruiters van Limburg de strijd aan voor het Regiokampioenschap van Limburg. De winnaars krijgen de eer om Limburg te vertegenwoordigen tijdens de Nederlandse kampioenschappen Hippiade in Ermelo. Je bent van harte welkom om deze kampioenschappen bij te wonen. Een professionele fotograaf is aanwezig om foto’s of reels te maken van de deelnemers.

Uiteraard willen ze goed voor de dag komen dat weekend en gaan ze actief op zoek naar sponsoren. Sponsoring kan bestaan uit het sponsoren van bekers, geld, cadeaubonnen of artikelen. Per klasse zoeken we naar bedrijven/instellingen die een bepaalde klasse willen sponsoren. Ze hebben diverse sponsorpakketten waaruit een keuze kan worden gemaakt. Bij interesse kunt u contact opnemen via het e-mailadres: [email protected].

PSV Nederweert hoopt je te mogen verwelkomen op 2 en/of 3 februari bij Manege de Kraal, Budschop 32 te Nederweert.