Men in Pek vanavond in finale van het LVK

Wie wordt de opvolger van Pruuf Mar, dat vorig jaar met ‘Ojjem blieve hale’ het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer (LVK) won? Vanavond weten we het. Twintig liedjes strijden vanaf 20.00 uur in Maastricht om de titel. Weert is dit keer met twee acts vertegenwoordigd in de finale; Mark en Wilhelmien en Men in Pek beklimmen het podium. L1 zendt het LVK live uit op televisie.

Men in Pek uit Stramproy is als 16e aan de beurt. Met ‘Ich Vastelaovendj’ hopen ze op veel stemmen van de verschillende jury’s en het Limburgse publiek.

Direct nadat alle twintig finalisten hebben opgetreden kan er thuis gestemd worden. Dat doe je door een SMS te sturen naar 4004. Mocht je Men in Pek willen steunen dan stuur je het bericht LVK 16 (dus LVK – spatie – 16).

In deze video blikt Marja Feijen met Men in Pek, enkele uren voordat ze het podium op moeten, vooruit op hun optreden in de finale van het LVK 2024. We ontmoetten de heren vrijdagmiddag in Taverne De Oude Munt in het centrum van Weert waar ze voor alle hectiek nog een hapje gingen eten.

Bekijk een video: https://youtu.be/Ckcf33TIG_o