OncoZorg Weert bundelt krachten voor verbeterde kankerzorg

Algemeen Informatie Weert Reageer 2 min. leestijd

Een samenwerking genaamd OncoZorg Weert wordt op 6 februari 2024 gelanceerd, met als doel de zorg voor mensen met kanker te optimaliseren. Het netwerk brengt verschillende zorgverleners samen. Ze werken intensief samen om niet alleen de kwaliteit van zorg te verbeteren, maar ook de ervaring van de cliënt en zijn/haar mantelzorgers te optimaliseren.

Korte lijnen

OncoZorg Weert is een nauwe samenwerking tussen diverse zorgdisciplines, waarbij de communicatielijnen tussen de betrokken zorgverleners kort zijn. Hierdoor kunnen behandelingen naadloos op elkaar worden afgestemd, waardoor cliënten op het juiste moment en op de juiste plaats de benodigde zorg ontvangen, of het nu dichtbij huis is of zelfs aan huis.

Netwerk

Deelnemende disciplines in het netwerk zijn onder andere Jouwfysio, Susanne Maas Praktijk voor Ergotherapie, Logopedische praktijk Ellen Schouten, Diëtistenpraktijk Mirjam Coolen, Osteopathie Gertsen, Podotherapie Pero, Groene Kruis, Thuiszorg De Zorggroep, Apotheek Zuijdgeest en MediPsy.

Lancering

Tijdens de lancering op 6 februari 2024, die zal plaatsvinden bij Medipsy aan de Kazernelaan 101, Gebouw 2 in Weert, zullen twee boeiende lezingen worden gegeven.

Willemijn van Rooij, Revalidatiearts bij Libra, zal spreken over revalidatie, terwijl Pieter Zuijdgeest, Apotheker bij Apotheek Zuijdgeest, zijn inzichten zal delen. Alle betrokken behandelaren zullen aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en in gesprek te gaan met geïnteresseerden.

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor de lancering of meer informatie opvragen door een e-mail te sturen naar [email protected] of rechtstreeks contact op te nemen met hun eigen zorgverlener. De avond begint met inloop om 18.30 uur, gevolgd door het officiële programma om 19.00 uur en eindigt om 21.00 uur.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Tags:
Deel dit bericht
Geef reactie