Open Dag bij Van Hoorn Carbide

Algemeen Spotlight Uitgelicht Weert Reageer 1 min. leestijd

Al 25 jaar produceren ze hun eigen volhard metalen frezen: de familie Van Hoorn. In 1990 begonnen als lokaal verspaningsadviesbureau en inmiddels uitgegroeid tot internationaal leverancier van Van Hoorn Carbide frezen. Op zaterdag 13 januari kun je een kijkje achter de schermen nemen bij dit Weerter bedrijf.

Van Hoorn Carbide nodigt je graag uit om de state-of-the-art faciliteiten en high-tech werkomgeving waarin de enthousiaste medewerkers van het bedrijf iedere dag werken aan diverse technologische innovaties zelf te verkennen. Ontmoet de mensen achter de machines, die klaarstaan om jou rond te leiden en al je vragen te beantwoorden.

De open dag van Van Hoorn Carbide vindt plaats van 09.30 tot 16.00 uur; vooraf aanmelden is niet nodig. Het bedrijf is gelegen aan de Copernicussstraat 2 in Weert.

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie