Grootste Schmink Specialist van Nederland geopend door Beppie Kraft

Algemeen Nederweert Regio Spotlight Plaats een reactie 3 min. leestijd

Nederweert – De koningin van het Limburgse lied, Beppie Kraft, opende op vrijdag 5 januari het nieuwe pand van de Schmink Specialist in Nederweert. De speciaalzaak, die in 2007 is gestart als een bescheiden webshop, is voor de derde keer uit haar voegen gebarsten. Op deze ruimere locatie kunnen Ben Lutgens en Sonny Sinay nu nog meer uitpakken, met zowel een uitgebreid assortiment als diverse cursussen.

Wat begon als een eenvoudige webshop voor schminkbenodigdheden zestien jaar geleden, blijkt een groot succes te zijn. In tien jaar tijd groeide het uit tot een fysieke showroom, werd de capaciteit verdubbeld en trok het bedrijf zowel online als offline klanten aan uit heel Nederland en België. De populariteit van de Schmink Specialist blijft groeien.

Voormalig pand ALDI

Het voormalige pand van supermarkt ALDI in Nederweert wordt nu gebruikt om het aanbod uit te breiden met topcollecties in kostuums, pruiken en accessoires. Daarnaast zal het professionele docententeam druk bezig zijn met het aanbieden van honderden cursussen en workshops per jaar.

Ervaring in entertainmentindustrie

Ben en Sonny hebben beiden ervaring in de entertainmentindustrie. Ben was als jonge twintiger actief met entertainmentteams op vakantieoorden, speelde ruim twintig jaar als Clown Frodie en was oprichter-eigenaar van het Annie Matie artiestenbureau. In augustus 2018 verkocht hij dit bedrijf om zich volledig te richten op de Schmink Specialist.

Sonny, winnaar van The Voice Radio 538 in 2013 en een van de leadzangers in Dinnershow Pandora van 2015 tot 2019, blijft nog steeds optreden. Sinds september 2023 is hij de leadzanger in de New York Dinnershow en Christmas Dinnershow van Cabaret Magiq in België.

Beide heren delen een passie voor drama en theater, en hun creativiteit en ondernemersgeest komen volledig tot uiting in de Schmink Specialist. Dit is merkbaar in de hele zaak, met een winkeloppervlakte van 400 vierkante meter en een magazijn van 600 vierkante meter. Hier vind je werkelijk alles op het gebied van schmink, speciale make-up en grime.

Openingsweekend

Het openingsweekend staat gepland op zaterdag 6 en zondag 7 januari, waarbij de deuren wijd openstaan voor het grote publiek. Tijdens dit weekend kan iedereen zich laten inspireren voor het nieuwe carnavalsseizoen.

Zeker met het oog op carnaval is een bezoek aan de grootste Schmink Specialist van Nederland de moeite waard. Raadpleeg de website voor actuele openingstijden.

Bekijk de video: https://youtu.be/JMGskCfNukM

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie