Ruben Hendrikx en Jasmijn Gertsen prinsenpaar van V.V. De Zoatmaale

Plaats een reactie
Foto via V.V. De Zoatmaale Stramproy

Vrijdag 12 januari is tijdens de Bonte Avond, de 29-jarige Ruben Hendrikx en de 26-jarige Jasmijn Gertsen uitgeroepen tot prinsenpaar van V.V. De Zoatmaale uit Stramproy.

De kersverse hoogheden gaan samen met hun secondantenparen Guus Dielissen & Ellen Buijs en Bart Rietjens & Vera Steijvers en Adjudant Stan Hendrikx de komende periode regeren over het Zoatmaale-rijk. Prins Ruben I regeert onder zijn devies “Vastelaovendj veere mèt dien vrinj, same tot aan ’t inj!”

V.V. De Zoatmaale biedt Prins Ruben I en Prinses Jasmijn aanstaande zondag 21 januari een receptie aan van 11.11 tot 15.11 uur in het gemeenschapshuis De Zaal te Stramproy, waar er voldoende gelegenheid zal zijn om deze hoogheden te komen feliciteren.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie