Scouting Nederweert organiseert een Familie Winterwandeltocht

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd
Foto via Scouting Nederweert

Nederweert/Leudal – Op zondag 28 januari organiseert Scouting Nederweert een wandeltocht voor de hele familie. Er zijn routes van 6 en 12,5 kilometer uitgezet in de prachtige natuur.

Speciaal voor de jongste kinderen is er een belevingstocht van maximaal 6 kilometer. Speuren naar de route, leuke opdrachten en op het einde een smakelijke verrassing. Ideaal voor een paar uurtjes lekker in de natuur met het hele gezin.

Naast deze tocht voor de allerkleinsten is er een mooie routes van 12,5 kilometer uitgezet. Onderweg is er een gezellige pauzeplek waar je even tot rust kan komen met lekkere soep en een broodje. Uitgewandeld? Dan is er ook voor jullie op het eindpunt een smakelijke verrassing.

Praktische informatie

Start- en eindlocatie is bij Buurtvereniging Heidebuurt, Heide 29, 6093 PA Heythuysen. Starten voor de 6 kilometer kan tussen 9.00 en 13.00 uur en voor de 12,5 kilometer tussen 9.00 en 12.00 uur. Inschrijven kan ter plekke en kost € 3,- per persoon. Leden van Scouting Nederweert en kinderen t/m 12 jaar zijn gratis. Alle routes zijn duidelijk bewegwijzerd en zowel op de startlocatie als op de pauzeplek is er eten en drinken voor de wandelaars. De opbrengst van de wandeltocht komt ten goede van de leden.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie