Van Kaathoven bedankt behulpzame buurtbewoners

Algemeen Spotlight Uitgelicht Weert 1 reactie 1 min. leestijd

Op donderdag 4 januari ondervond een vuilniswagen van afvalspecialist Van Kaathoven enige uitdagingen tijdens de huis-aan-huis afvalinzameling op de Korenmolen in Weert. De overvloedige regenval van de afgelopen dagen leidde ertoe dat de vuilniswagen vast kwam te zitten in de modder tijdens het maken van een bocht op het woonerf.

Het voorval trok de aandacht van behulpzame buurtbewoners, die onmiddellijk te hulp schoten. Terwijl andere collega’s van Van Kaathoven hard werkten om het huisvuil in de wijk op te halen, werd de vastgelopen chauffeur opgevangen met hartverwarmend eten en drinken door de attente buurtbewoners.

Aangezien de wielen van de vuilniswagen diep in de modder waren gezakt, moest een bergingsbedrijf worden ingeschakeld om het voertuig te bevrijden. Onder toeziend oog van vele buurtbewoners slaagde het bergingsvoertuig erin om de vuilniswagen zonder enige schade uit de modder te trekken, waarna het zijn route door de wijk kon hervatten.

Het gehele team van Van Kaathoven wil graag haar oprechte dank betuigen aan de betrokken buurtbewoners. De betrokkenheid en hulp zijn bijzonder gewaardeerd door de gestrande collega, maar illustreren ook de sterke gemeenschapsgeest in Weert. Van Kaathoven is niet alleen Weg van Afval, maar zeker ook Weg van Weert.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
1 reactie