Vrijwilligerspenning voor Marlies van Moorsel-Staals in Budel

Algemeen Cranendonck Human interest Reageer 1 min. leestijd
Foto via Gemeente Cranendonck (Facebook)

Budel – Op 4 januari 2024 reikte locoburgemeester Driessen een vrijwilligerspenning uit aan Marlies van Moorsel-Staals tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Budelse Comedie. Zij ontving deze penning voor haar jarenlange inzet voor de Budelse Comedie en Stichting de Borgh. 

Marlies van Moorsel-Staals is 22 jaar (1987-2009) bestuurslid geweest van Stichting De Borgh. Daarnaast is zij al meer dan vijftig jaar (sinds 1973) actief lid van de Budelse Comedie waar ze meer dan veertig verschillende rollen speelde.

Ze is nog altijd zeer betrokken bij de vereniging. Zo begeleidt ze nieuwe leden van de vereniging en stuurt ze de kleding- en rekwisietencommissie aan. Ook was ze (assistent-)regisseur van verschillende voorstellingen. En als voorzitter van de leescommissie leest ze al vele jaren minstens dertig toneelstukken per jaar.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie