Vrouw komt onder auto terecht bij ingang vakantiepark

In de nacht van zaterdag op zondag werden de hulpdiensten rond 1.00 uur gealarmeerd vanwege een verkeersongeval op de Trancheeweg in Weert.

Bij de ingang van het vakantiepark Weerterbergen was een vrouw onder de auto beland. Hoewel het ongeval naar alle waarschijnlijkheid met lage snelheid plaatsvond, raakte de vrouw ernstig bekneld onder het voertuig. Beveiligers van het vakantiepark schoten meteen te hulp.

De brandweer arriveerde ter plaatse om de vrouw uit haar benarde positie onder de auto te bevrijden. Tegelijkertijd werden twee ambulances en een traumahelikopter ingezet voor medische bijstand. Nadat de vrouw succesvol was bevrijd, werd ze in de ambulance onderzocht en vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis in Tilburg.

De toedracht van het ongeval wordt momenteel nog onderzocht. In de auto bevonden zich, naast de vrouw, nog een vrouw en twee mannen. De bestuurder van het voertuig vertoonde agressief gedrag tegen de politie en is aangehouden. Tevens wordt hij verdacht van rijden onder invloed.

Bekijk een video: https://youtu.be/sXm0YTLjIHg