Workshop Ritme & Poëzie – Rap je mee?

Algemeen Kunst en Cultuur Weert Reageer 1 min. leestijd
Foto via Pexels

Bibliocenter Weert brengt de kracht van poëzie naar kinderen in de leeftijd van 7 tot 12 jaar met de unieke workshop: “Ritme & Poëzie – Rap je mee?”. Deze workshop, die plaatsvindt op 24 januari om 15.00 uur, biedt kinderen de kans om op een speelse manier met taal om te gaan, creatief te zijn en vooral veel plezier te beleven.

Onder leiding van een professionele rapdocent worden de kinderen meegenomen op een reis door de oorsprong van rap. De workshop omvat het schrijven van een persoonlijke rap en het leren van de kunst van het voordragen. Voorafgaand aan de les wordt een pakkend refrein geschreven dat naadloos aansluit bij het gekozen onderwerp. De nodige geluidsversterking, muziek en microfoons worden verzorgd door Raples.nl, waardoor de workshop een echte rapbeleving wordt.

Aanmelden

Voor meer informatie en om je aan te melden kun je terecht op www.bibliocenter.nl/poezieweek. De activiteit maakt deel uit van de Poëzieweek 2024, die van 25 tot en met 31 januari wordt gevierd. Het thema van dit jaar is ‘Thuis’. Er is dan van alles te doen rondom taal, ritme en creativiteit. 

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie