Würth Nederland heeft de shop in Weert officieel geopend

3 reacties

Vandaag opende de nieuwste vestiging van Würth Nederland B.V. officieel haar deuren in Weert, gelegen aan de Roermondseweg naast de Sligro.

Deze locatie werd zorgvuldig gekozen als geschikte plek voor de nieuwe winkel. De winkel aan de Roermondseweg 91 is de derde vestiging van Würth in Limburg en de 46ste in heel Nederland.

Tijdens de feestelijke opening konden bezoekers genieten van een heerlijke barbecue en drankjes terwijl ze de nieuwe shop verkenden. Daarnaast werden diverse vakgerelateerde demonstraties gegeven, en waren er speciale openingsacties om de feestelijke dag nog aantrekkelijker te maken.

Over de Würth Shop

Wat betreft de Würth Shop, deze biedt een uitgebreid assortiment aan gereedschappen, ijzerwaren, montagematerialen, lijmen, kitten, smeermiddelen, persoonlijke beschermingsmiddelen en werkkleding.

Het zelfbedieningsconcept stelt klanten in staat om snel en efficiënt benodigde producten direct uit voorraad aan te schaffen. Met een assortiment van meer dan 5.000 producten fungeert de Würth Shop niet alleen als verkooppunt van Würth-producten, maar ook als servicepunt voor de klant.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
3 reacties