Beestachtig leuke optocht trekt door de straten van Groenewoud

Plaats een reactie

Een kleurrijke optocht trok vrijdag door de straten van de wijk Groenewoud, verzorgd door o.a. de leerlingen van basisschool Aan de Bron. Het thema van dit jaar was: dieren, waarbij elke groep een eigen creatie maakte die ze tijdens de optocht uitbeeldden.

Onder begeleiding van vrolijke muziek en enthousiaste toeschouwers liepen de leerlingen door de straten. In de stoet schitterden kleuterpreens Javi I, kleuterpreenses Maisy I en adjudant Sera, trots vertegenwoordigend vanuit Aan de Bron. Met hun aanstekelijke energie en verkleed als hun favoriete dieren, brachten ze een glimlach op het gezicht van elke toeschouwer.

Niet te missen in de optocht waren ook jeugdprinss Dani I en prins Marco ll vergezeld door hun gevolg van V.V. De Schäöpkes, die de feestvreugde naar een hoger niveau tilden met hun aanwezigheid.

Na de optocht verzamelde iedereen zich in het gemeenschapshuis aan de Kesselstraat, waar een groot feest losbarstte. De feestformatie Moerepetazie zorgde voor de perfecte sfeer en kreeg iedereen in beweging met hun aanstekelijke muziek. Polonaises slingerden door de zaal terwijl de dansvloer gevuld was met vrolijke feestgangers.


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie