Loslopende hond op A2 veroorzaakt ongeval

112 Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Update – De hulpdiensten werden vrijdag rond 10.40 uur gealarmeerd vanwege een ongeval op de snelweg A2 bij Weert. In zuidelijke rijrichting had een kop-staartbotsing plaatsgevonden ter hoogte van Laar.

Een bestelbus was in botsing gekomen met een personenauto. Dit gebeurde nadat de weggebruikers op de rem moesten voor een hond die over de snelweg liep. Er kwam een ambulance ter plaatse om de betrokkenen medisch te onderzoeken, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. De hond is weggevlucht in de richting van Nederweert.

De voertuigen stonden op de vluchtstrook geparkeerd. Er was geen hinder voor het overige verkeer. Een berger kwam ter plaatse en heeft de bestelbus afgesleept.

Medewerkers van Rijkswaterstaat hebben nog gezocht naar de hond, maar deze is niet meer aangetroffen. Mocht jij nog een loslopende hond zien in de buurt van de snelweg A2, meld dit dan aan de politie via 0900-8844 of bij spoed 112.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie