BENE-League wedstrijd tussen Green Park Aalsmeer en Rapiditas

Top handbal in Weert.

Fotograaf: Vince Verspeek

Op woensdag 7 februari kunnen handballiefhebbers genieten van hoogstaand handbal in Weert. De Heren 1 van handbalvereniging Rapiditas hebben zich weten te plaatsen voor de achtste finale van het landelijke bekertoernooi. De Weerter ploeg treft Green Park Aalsmeer, een team uit de hoogste klasse en voormalig Nederlands kampioen.

De Heren 1 van Rapiditas beleven een uitstekend seizoen in de competitie en staan momenteel op de eerste plaats in de eerste divisie. Hiermee maken ze nog steeds kans op promotie naar de hoogste klasse van het Nederlandse handbal. In het bekertoernooi treffen ze nu tegenstanders uit de BENE-League. De wedstrijd tegen het Beneliga-team Green Park Aalsmeer is bijzonder en de spelers kijken ernaar uit om een boeiende wedstrijd te presenteren voor het publiek.

Het publiek is van harte welkom om de mannen van Rapiditas aan te moedigen en te genieten van top handbal in Weert. De bekerwedstrijd op 7 februari begint om 20.45 uur in sporthal Aan de Bron in Weert, en de entree bedraagt € 2,-.