Bestelauto botst met fietssters op Venloseweg in Nederweert

112 Algemeen Nederweert Regio 1 reactie 1 min. leestijd

Nederweert – Op donderdag rond 20.30 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een ongeval op de Venloseweg (N275) bij Nederweert.

Nabij de Niesakkerbrug, ook bekend als de Rietbrug, werden twee fietsers aangereden door een bestelauto. De twee jongedames fietsten op de provinciale weg, wat niet is toegestaan. Hierdoor kwamen ze als een ongewenste verrassing voor de bestuurder van de bestelauto. Hoewel een vrachtwagen de automobilist waarschuwde door met knipperende lampen te signaleren, kon een aanrijding niet worden voorkomen.

Eén van de twee dames raakte gewond. Een ambulance kwam ter plaatse en vervoerde het slachtoffer naar het ziekenhuis. Vanwege het ongeval werd tijdelijk één rijbaan afgesloten.

De politie sprak met de andere jongedame, die niet bepaald meewerkend was. Er bestaat het vermoeden dat er mogelijk alcohol in het spel is geweest.

Even verderop bij het tankstation is de zaak afgehandeld met de automobilist. De bestuurder bleef ongedeerd maar was geschrokken. De bestelauto liep schade op aan de zijspiegel door de botsing.

Bekijk een video: https://youtu.be/zrcf-59MzfE

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie