Eindvoorstelling Nieuw Talent Orkest in Buurthuis Moesel

Op zaterdag 24 februari vindt de eindvoorstelling plaats van het Nieuw Talent Orkest in Buurt Huis Moesel. Na het succesvolle debuut vorig jaar wordt dit nieuwe muzikale initiatief vanuit het Rick positief voortgezet.

De leden van het tweede Nieuw Talent Orkest zullen de avond afsluiten met een optreden waarin zij laten horen wat ze de afgelopen periode hebben geleerd. Daarnaast zal ook het vrijetijdsorkest een mooi en gevarieerd programma ten gehore brengen. Tot slot zal muziekband Dial24 de avond feestelijk afsluiten met een spetterend optreden.

Praktische informatie

Wees welkom, de entree is gratis. Het evenement vindt plaats in het Buurthuis Moesel, gelegen aan de Christinelaan 25 te Weert, op zaterdag 24 februari 2024. De zaal opent om 19.00 uur en de optredens beginnen om 19.30 uur.