Fortuna Sittard – FC Den Bosch bij Eindse Boys 

Algemeen Nederweert Sport Reageer 1 min. leestijd
Foto via Depositphotos (AllaSerebrina)

Nederweert-Eind – Op dinsdag 27 februari om 13.00 uur speelt Fortuna Sittard tegen FC Den Bosch uit de Keuken Kampioen Divisie. Deze oefenwedstrijd wordt gepeeld op Sportpark op de Hooven bij Eindse Boys in Nederweert-Eind. De entree is gratis.

Fortuna Sittard 

Net voor de belangrijke wedstrijd tegen Excelsior, speelt Fortuna Sittard een midweekse wedstrijd tegen FC Den Bosch. Onder leiding van trainer Danny Buijs, die onder de indruk is van de velden van Eindse Boys, zal Fortuna Sittard weer spelen in Nederweert-Eind. 

FC Den Bosch 

Het team van trainer Tomasz Kaczmarek maakt een minder goed seizoen door en staat in de onderste regionen van de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg komt maar zeer moeilijk tot scoren, speelde de laatste tijd vaak gelijk, maar werd zelden weggespeeld. Een interessant gegeven voor deze wedstrijd op Sportpark Op de Hooven. 

Praktische informatie

  • Dinsdag 27 februari om 13.00 uur
  • Sportpark op de Hooven
  • Gratis entree
  • Meer informatie op de website: https://www.eindseboys.nl

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie