Neeritter Bruist met Pasen 2024

Plaats een reactie

Neeritter – Neeritter bereidt zich voor op twee spectaculaire evenementen tijdens de paasdagen van 2024.

Op paasmaandag 1 april wordt met trots ‘Ademloos in Neeritter’ gepresenteerd in het gezellige Café de Put. Laat je betoveren door de prachtige muziek van Helena Fischer en Andréa Berg, gebracht door drie charismatische Limburgse zangeressen. Het wordt een avond vol passie en emotie.

Voorafgaand aan deze avond, op paaszondag 31 maart, transformeert de Sint Lambertuskerk in Neeritter tot het magische decor van ‘Proms Neeritter’. Hier beleef je een onvergetelijke avond met zeven getalenteerde Limburgse artiesten, ondersteund door harmonie Sint Lucia en enkele lokale solisten.

Kaartjes

Kaartjes zijn nu al lokaal in Neeritter verkrijgbaar bij Groendecoratie Claudia en ’t Pastorieke, of gemakkelijk online te bestellen met behulp van de QR-code op de posters of via deze links:

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie