Open Huis bij Bohaco – ramen, deuren, serres en zonwering

Op zaterdag 2 en zondag 3 maart houdt Bohaco een Open Huis. Geïnteresseerde huizenbezitters kunnen dan met al hun vragen over ramen, deuren, serres en zonwering terecht bij de adviseurs in Weert, Meijel en Den Bosch.

Open Huis

Bohaco merkt dat veel mensen het Open Huis gebruiken om geheel vrijblijvend informatie in te winnen voor hun renovatie of verbouwing. Heel verstandig, want des te eerder genieten zij van méér comfort, een lagere energierekening, minder onderhoud of extra leefruimte. Tijdens het Open Huis maken bezoekers van dichtbij kennis met de producten van Bohaco. Daarnaast is er veel fotomateriaal van geplaatste kozijnen en informatie over de isolatie of keurmerken van kozijnen. Is er subsidie voor nieuwe kozijnen met HR++ of zelfs triple glas? Wat komt er kijken bij nieuwe kozijnen en welke zorg neemt Bohaco uit handen? 

44 jaar familiebedrijf Bohaco

Bohaco bestaat al sinds 1979. Het bedrijf verkoopt, produceert en monteert kunststof en aluminium ramen, deuren, serres, lichtstraten, overkappingen en glazen schuifdeuren. Maar ook aanvullende producten zoals garagedeuren, zonwering en rolluiken. Bohaco werkt al 44 jaar volgens de filosofie “goed bekeken ’n klasse beter”. Dit blijkt dan ook uit de vele tevreden klanten. Ze maken positieve mond-tot-mond reclame en beoordelen Bohaco gemiddeld met een 9,1. 

Exclusieve bedrijfsrondleiding 

Naast advies inwinnen van de verkoopadviseurs, kun je in Meijel tijdens het Open Huis ook terecht voor een exclusieve bedrijfsrondleiding. Hier laten de medewerkers van Bohaco meer zien over hun werkwijze. Bovendien kunnen geïnteresseerden een kijkje nemen in de fabriek waar Bohaco hoogwaardige aluminium ramen en deuren ontwerpt en fabriceert. 

Informatie Open Huis

 • Data
  • Zaterdag 2 maart van 10.00 tot 16.00 uur
  • Zondag 3 maart van 11.00 tot 16.00 uur
 • Locaties
  • Roermondseweg 58 in Weert
  • Bosrand 7 in Meijel
  • Orthen 24 in Den Bosch
 • Meer informatie: www.bohaco.nl