Prinsenpaar Basisschool De Firtel Stramproy

Algemeen Vastelaovendj Weert Plaats een reactie 4 min. leestijd

Op vrijdag 19 januari is op basisschool de Firtel het prinsenpaar van 2024 uitgeroepen. Na een spannende act, waarbij steeds een aantal kanshebbers wegvielen, bleven er nog vier kinderen over. Uiteindelijk werd duidelijk dat prins Pim en prinses Imke dit jaar tijdens de carnaval voorop zullen gaan, samen met hun adjudanten Daan en Isa en natuurlijk de raad van 11.

Op dinsdag 6 en woensdag 7 februari zullen de hoogheden nog even aan de bak moeten met de doorstroomtoets van groep 8, maar op donderdag 8 en vrijdag 9 januari zullen ze er samen met alle kinderen van BS de Firtel een grandioos feest van gaan maken!

Op vrijdag 9 januari gaan de kinderen rond 8.30 in een mooie stoet richting de Zaal in Stramproy om daar flink te gaan feesten!

Kennismaken met prins Pim en prinses Imke

Op vrijdag 2 februari hebben de prins en prinses zichzelf aan de school gepresenteerd, hieronder kunnen jullie ze wat beter leren kennen (in het dialect geschreven en voorgedragen).

Prins Pim 1e

Jòngste, kleinste en sportiefste zoon van Johan van Huub van Nie van Sus en Nelke van Jeupe en Anne-Marie van  Peke van Tjeuke van Keub Mia van Sjoteles Sjeng oet Itter. Op 19 juli 2012 op eine werme daâg thoês gebore in ’t biêjzeen van allein oos pap en mam. Ich waas toen al ein eigengereitj menke. Ich heb eine broor Sam en ein zus Eef. As emes mich gelieërdj heet wat vastelaovendj veere is, dan zeen ziej ’t waal. Waat bin ich dao bliej mèt. Gae kintj mich dègk vinje op ’t voetbalveldj biêj de JO-13-1 van Brevendia. Dao naeve houw ich gaer ein belke op de tennisbaan biêj de Grensmeppers.  In de wintjer  gaon ich gaer skieje in Oeësteriêk. Vastelaovendj veer ich same mèt mien vrinj de Raekels. Sinds veurig jaor doon wae mèt deze sjoeëne groep mèt aan d’n optocht. Ouch dit jaor zeen wae weer van de partie. Ouch maak ich same met Imke en os club van 6 völ plezeer.  Waat waas ich verrasjt en bliej det ich dit jaor same met Imke en oos adjudante Daan en Isa veurop maag gaon as sjoolprins van de Basissjool de Firtel.

Ich gaon mich d’r hieël veur gaeve. 

Prinses Imke 1e

Aodste, groeëtste en verstenjigste dochter van Frank van Jan van Kuulkes Lei en Lizet van ’t Meisterke, en van Jolanda van Will van Harrie van Kampdriek oet Wieërt en van Ine van Sjef van de Smeed oet Tungelder. Op 2 mieërt 2012 woord oma verrastj mèt ein prachtige kleindochter woeë ze hieël grueëts op waas en nog is. Ich heb 1 zusje Nina en 2 breurkes Stef en Joep. Wae maken d’r thoês mèt z’n zèsse altiêd eine gezellige boel van. Wae hebbe auch nog 2 hinne en sinds kort eine puppy, Chip. Mien hobby’s zeen danse biêj Fresh en gitaarspeule. Ich speul  auch sinds kort biêj ein bandje. In de zomervakantie bin ich meistal te vinje in Luxemburg. Woeë wae hieël völ avonteure belaeve. Mèt mien vriendinne van Meidenmix heb ich völ plezeer en vere wae auch same vastelaovendj. Mèt Pim en oos club van 6 make wae altieëd völ lol, niks is os te dol. Waat bin ich bliej det ich same mèt Pim en oos adjudanten Daan en Isa roondj maag laupe als sjoolprinses van Basissjool de Firtel.

Ich heb d’r vrieët völ zin in. 

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
Geef jouw reactie