Stadsprins Jelle I van V.V. Neet te Kloppe

Algemeen Vastelaovendj Weert Reageer 1 min. leestijd

In een bomvolle loods is vrijdag de nieuwe stadsprins van stadsvastelaovendj-vereniging Neet te Kloppe uitgeroepen. Het is niemand minder dan stadsprins Jelle Overheul de eerste.

Stadsprins Jelle is getrouwd met Zoatmalerinneke Yvonne Overheul – Hendriks. Hij is een trotse vader van Milan en Jurrièn. In het dagelijks leven staat deze stadsprins voor de klas op IKC Leuken. Daar probeert hij de leerlingen wat wijzer te maken. Maar vaak gebeurt het andersom.

Stadsprins Jelle I is een zoon van Jan Overheul uit de Bilt en van Roos Theunissen van Ger van beekdjer en Frens vanne Geuf uit Hunsel. Niet echt stedelijk dus.

Stadsprins Jelle van stadsvastelaovendj-vereniging Neet te Kloppe heeft natuurlijk ook een orde ingesteld. Dit heeft al les te maken met zijn muzikale achtergrond. De orde van de zwierige baton. Natuurlijk heeft Jelle I ook een devies (en een grote hond Luna). Het devies luidt: “Ich maak de Vastelaovendj met ‘ne noeët of instrumênt, dit jaor as preens en neet as dirigent”.

Stadsvastelaovendjvereiniging Neet te Kloppe biedt de nieuwe stadsprins nog een grandioze receptie aan in enkele Weerter horeca- etablissementen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie