Toneelvereniging Mengelmoes speelt “Man overboord”

Nederweert-Eind – Toneelvereniging Mengelmoes uit Nederweert-Eind speelt binnenkort de voorstelling “Man overboord”. De voorstelling is geschreven door Rob van Vliet, bekend van het stuk “Van weem és di-j string?”. Een vakantie met een cruiseschip, wie wil dat nou niet? De gasten van deze cruise hebben er in ieder geval veel zin in.

Man overboord

Nadat ze door de bemanning zijn verwelkomd, gaan de trossen los. Maar blijft het voor de gasten wel zo leuk als er zich onverwachte gebeurtenissen voordoen, je midden op zee zit en geen kant op kunt? Een reis vol misverstanden, verkleedpartijen, buitenechtelijke relaties en schoonmaakwoede. Benieuwd hoe dit afloopt? Ga dan mee op cruise met Mengelmoes.

Voorstellingen

Reigershorst Nederweert-Eind

 • Zaterdag 9 maart 20.00 uur
 • Zondag 10 maart 20.00 uur

Haazehoof Ospel

 • Vrijdag 15 maart 20.00 uur
 • Zaterdag 16 maart 20.00 uur
 • Zondag 17 maart 15.00 uur

Kerk Budschop

 • Vrijdag 22 maart 20.00 uur
 • Zaterdag 23 maart 20.00 uur
 • Zondag 24 maart 15.00 uur

Munttheater Weert

 • Vrijdag 15 april 20.15 uur

Kaarten

Voorverkoop bij onderstaande adressen:

 • Kaasschop Vurrukkelluk Nederweert, Lambertushof 1A in Nederweert
 • Kapsalon Ans Ospel, Onze Lieve Vrouwestraat 67-A in Ospel

Online voorverkoop via de website www.mengelmoes.net.