Gratis ramadan iftar voor inwoners Keent en Moesel

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 1 min. leestijd
Foto via Depositphotos (HayDmitriy)

Op vrijdag 22 maart vindt er in het Keenterhart een ramadan iftar plaats voor en door de wijken Moesel en Keent. Inwoners van deze wijken zijn van harte welkom om een gratis maaltijd te nuttigen die in het teken staat van ontmoeting, saamhorigheid en verbinding.

Wat is een iftar-maaltijd?

De iftar is de maaltijd die gedurende de vastenmaand ramadan genuttigd wordt direct na zonsondergang. Het belangrijkste aspect van ramadan is volgens de organisatie van de gratis iftar-maaltijd in het Keenterhart misschien wel het besef van onze morele verplichting om anderen te helpen. “Het is een tijd om te geven aan de kwetsbaren, behoeftigen en armen, en om onze verbinding met anderen te versterken door samen de iftar te verbreken.”

Aanmelden

Aanmelden voor de gratis ramadan iftar is verplicht en kan via telefoonnummer 06-53769709. Er is plek voor maximaal 90 personen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie