Tweede editie Wieërter Moppen Topper

Plaats een reactie
Winnaars eerste editie Wieërter Moppen Topper

Ben jij die populaire kerel die elke dag moppen staat te tappen? Of die vrouw die elke ‘komt een man bij de bakker’-mop kan vertellen? Ken je de leukste Jantje-moppen en komen er uit jouw mond vaak een Duitser, een Belg en een Hollander de kroeg binnen?

Op 22 maart organiseert Stadscafé Du Commerce in samenwerking met Charlie Wijen de tweede editie van de Wieërter Moppen Topper. Een avond lachen, gieren en brullen.

Elke moppentapper krijgt 5 tot 10 minuten de tijd om al zijn beste moppen te laten horen. Aan het eind van de avond beslist het publiek wie er uitgeroepen wordt tot dé Wieërter Moppen Topper 2024. De winnaar gaat er niet alleen van door met de titel, maar ook met de wisseltrofee. Deze werd vorig jaar gewonnen door Hans Verbaarschot.

Praktische informatie

  • Datum: vrijdag 22 maart 2024
  • Locatie: Stadscafé Du Commerce
  • Aanvang: 19.30 uur

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie