Voorjaarsbraderie in Weert op zaterdag 16 maart

Algemeen Reageer 1 min. leestijd

Op zaterdag 16 maart 2024 wordt het centrum van Weert omgetoverd tot een gezellige voorjaarsbraderie. In het verleden vond in Weert altijd de ‘jaar- en paardenmarkt’ plaats. Nu is dat dus een ‘lentebraderie’ georganiseerd door Sevriens Markten uit Echt-Susteren.

Met bijna 70 kraampjes verspreid door het centrum en de meeste winkels die hun deuren openen, is er voor ieder wat wils. Van handgemaakte ambachten tot heerlijke lokale lekkernijen, de markt biedt een gevarieerd aanbod dat de smaakpapillen zal prikkelen en de creativiteit zal stimuleren.

Naast het shoppen en snuffelen tussen de kraampjes, kunnen bezoekers ook genieten van de horeca. Dus ga vooral even een café of restaurant binnen tijdens het shoppen.

De voorjaarsbraderie trekt niet alleen Weertenaren naar het centrum, maar ook bezoekers uit de omliggende gemeenten Cranendonck, Nederweert, Leudal en natuurlijk uit België.

Datum en tijd

De markt vindt plaats op zaterdag 16 maart 2024, van 9.00 tot 17.00 uur, en beslaat het centrum van Weert. De organisatie nodigt iedereen van harte uit om de braderie te bezoeken.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie