Vrachtwagen schampt vangrail na botsing met auto op A2

112 Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Update – Woensdag iets voor het middaguur werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een ongeval op de snelweg A2 in Weert.

Tussen Nederweert en Weert-Noord vond een ongeval plaats waarbij een auto en een vrachtwagen betrokken waren. Door onbekende oorzaak kwamen de auto en de vrachtwagen met elkaar in botsing. De auto begon te tollen en kwam uiteindelijk tot stilstand in de middenberm, terwijl de vrachtwagen de vangrail aan de andere kant van de weg raakte. Gelukkig kwamen alle betrokkenen met de schrik vrij.

De snelweg werd tijdelijk afgesloten voor het verkeer. Met hulp van de politie werd de auto naar de vluchtstrook verplaatst, waarna de weg snel werd schoongeveegd en het verkeer weer kon doorstromen.

Ter plaatse zijn bergers voor zowel de auto als de vrachtwagen aanwezig. Op later moment zullen herstelwerkzaamheden worden uitgevoerd door een aannemer in opdracht van Rijkswaterstaat. Er ontstond een file tot aan Nederweert.

Update 12.57 uur: Om de vrachtwagen veilig te kunnen bergen is een rijstrook tijdelijk afgesloten voor het verkeer. Er staat nog steeds een file vanaf de toerit bij Nederweert.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie