Win kaarten én het boek van Help, Helikopterouders!

Plaats een reactie

Winactie – Heb jij van die ouders die niets aan het toeval overlaten? Die als helikopters boven je hangen, klaar om elk mogelijk gevaar goedbedoeld uit de weg te ruimen? Of word jij juist met twee verschillende sokken naar school gestuurd? En controleert niemand of je huiswerk af is? Op zondag 3 maart staat Help, Helikopterouders! in het Munttheater: een familievoorstelling vol interactie voor alle Curlingvaders, Tiger Moms, Pizzapapa’s, Loedermoeders én hun kinderen. 

Opvoeden en opgevoed worden 

In deze nieuwe voorstelling van jeugdtheatergezelschap Het Laagland uit Sittard, zullen zowel kinderen als hun ouders zich herkennen. Want ook opvoeders heb je in alle soorten en maten. Er is een grote overeenkomst: ze willen allemaal hun kinderen gelukkig zien. Maar… hoe doe je dat nou eigenlijk goed? Zelf zijn ze natuurlijk ook kind geweest, dus ze weten best wat wel of niet fijn is aan opgevoed worden. Vijf acteurs – allemaal zelf vader of moeder – spelen de ouders die ze (willen) zijn én de kinderen die ze vroeger waren. Het vijftal vliegt samen met jou in volle vaart door de wereld van opvoeden en opgevoed worden. Laat je meevoeren door een wervelwind vol humor, verwarrende dilemma’s en pittige discussies. Een actuele en grappige familievoorstelling (leeftijd 8+) vanuit het perspectief van de héle familie, die zorgt voor genoeg gespreksstof tussen ouders en kind. 

Win twee theatertickets én het boek 

Wil jij twee kaarten voor deze hilarische en herkenbare familievoorstelling én het boek ‘Hoe voed ik mijn ouders op?’ winnen? Vul dan de prijsvraag in op munttheater.nl/prijsvraag.

Prijsvraag: wie zijn de schrijvers van het boek ‘Hoe voed ik mijn ouders op?’

Vrijdag 23 februari krijgt de winnaar bericht. 

Meer informatie en kaartverkoop 

Help, Helikopterouders! is op zondagmiddag 3 maart om 15.00 uur te zien in het Munttheater. Kaarten zijn verkrijgbaar via deze link en zijn inclusief limonade voor de kinderen en een kopje koffie of thee voor de ouders. 

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie