Vinyl Saturday bij Eindse Boys

Foto via Depositphotos (Rawpixel)

Nederweert-Eind – Het wordt een muzikale avond op zaterdag 24 februari in Nederweert-Eind: geen cd’s en geen USB-sticks – nee, alleen lp’s en singletjes worden er gedraaid. Bij de Eindse Boys gaan ze terug in de tijd deze avond met behulp van de oude vertrouwde platenspeler. Het volume blijft keurig onder de 103 decibel, dus wees gerust.

Met een piepje en een kraakje

De plaatjes worden gedraaid door deejays Robin van der Linden en Wil Bongers. Iedereen is welkom om deze gezellige avond mee te maken. Zelfs de jeugd kan mee teruggaan naar de tijd waarin muziek geluisterd werd via platen in plaats van cd’s of USB-sticks. Volgens de organisatie zullen een gebruikelijk piepje en kraakje van de platen de sfeer niet belemmeren. Onder het motto “veel plaatjes en weinig praatjes” presenten Robin van de Linden en Wil Bongers deze avond.

Neem je eigen favoriete elpee of singeltje mee

Duik eens in je eigen verzameling of de lp- en single-collectie van je ouders en neem je favoriete platen mee. De dj’s zullen deze gegarandeerd draaien. Vanaf 20.00 uur is iedereen welkom. Om 01.00 wordt er gestopt met plaatjes draaien, net zoals vroeger gebruikelijk was.