Allergiewaarschuwing: AH Terra Sandwich plantaardige bacon ei

Waarschuwingen WdG+ Reageer 1 min. leestijd
Foto via NVWA/Albert Heijn

Albert Heijn heeft besloten de AH Sandwich terra bacon ei per direct uit de winkels terug te halen. De verpakking van de AH Sandwich terra bacon ei met houdbaarheidsdatum 15-03-2024 bevat de verkeerde sandwich waardoor de allergenen selderij en haver niet vermeld staan. 

Klanten met een allergie voor selderij en haver worden geadviseerd om het product niet te consumeren en het product terug te brengen naar een Albert Heijn-winkel. Bij inlevering van het product wordt het aankoopbedrag vergoed. Klanten zonder selderij- en haverallergie kunnen het product veilig consumeren.

Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen met de klantenservice van Albert Heijn.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie