Budels Gemengd Koor organiseert ‘Van Alles Wâ Merret’

Algemeen Cranendonck Uitgaan Reageer 1 min. leestijd
Foto via: Budels Gemengd Koor

Budel – Het Budels Gemengd Koor staat niet alleen bekend om zijn prachtige concerten, maar ook om zijn succesvolle vlooienmarkten. Voor liefhebbers van snuffelen en schatzoeken is het weer tijd om hun hart op te halen.

Op zondag 24 maart opent het Budels Gemengd Koor de deuren voor hun gezellige “Van Alles Wâ Merret”. Tussen 11:00 en 15:00 uur wordt De Borgh, gelegen aan de Dr. Ant. Mathijsenstraat 15 in Budel, omgetoverd tot een waar koopjesparadijs. Of je nu op zoek bent naar vintage schatten, tweedehands vondsten, of gewoon iets leuks om mee naar huis te nemen, deze markt heeft voor elk wat wils.

Kom met de hele familie en maak er een gezellig uitje van. De kleine prijsjes zorgen ervoor dat je altijd met een glimlach en iets leuks naar huis gaat. De entree bedraagt € 2,00 per persoon en kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. Bovendien steun je met je komst het Budels Gemengd Koor, waarvoor zij je bij voorbaat hartelijk danken.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie