‘Dag van de Klant’ met prijzenfestival en shows in Nederweert

Plaats een reactie 2 min. leestijd
Foto via Depositphotos

Nederweert – Op zondag 7 april 2024 organiseert Ondernemersvereniging Nederweert (OVN) de ‘Dag van de Klant’. Een speciale koopzondag met catwalkshows en een prijzenfestival op straat. Iedereen uit Nederweert en omstreken is weer van harte welkom. 

Prijzenfestival en catwalkshows

In het centrum van Nederweert laten horeca- en detailondernemers het publiek die dag genieten van het veelzijdige aanbod waarover Nederweert beschikt. 

Klanten van de deelnemende winkels en horecagelegenheden krijgen bij iedere aankoop een lot. Met dit lot mogen zij aan het Rad van Fortuin draaien in de Brugstraat, waarbij ze gegarandeerd een prijs winnen.

In de Kerkstraat staat op zondag 7 april een bruisend podium waarop een groot aantal Nederweerter ondernemers, ook van buiten het centrum, zich op geheel eigen wijze op de catwalk presenteert. Er zijn shows om 14.00 uur en om 15.00 uur. 

Openingstijden

Op de Dag van de Klant openen de winkels in het centrum hun deuren van 13.00 tot 17.00 uur; voor de horecagelegenheden gelden de normale openingstijden.

Zo heeft iedereen genoeg tijd om door het centrum te wandelen en even binnen te lopen bij de deelnemende ondernemers, om vervolgens met een lot in de hand naar het Rad van Fortuin in de Brugstraat te gaan en een van de twee shows te bekijken in de Kerkstraat.

Tussendoor of na afloop kun je bij een van de horecagelegenheden in de buurt uitrusten en iets lekkers eten of drinken – binnen of buiten op het terras. Er is aan alles gedacht om er samen een gezellige dag van te maken.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie