Auto en bestelbus botsen op kruising Houtsberg Nederweert-Eind

Plaats een reactie

Nederweert-Eind – Zaterdagochtend omstreeks 10.00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een verkeersongeval op de Houtsberg in Nederweert-Eind.

Op de kruising met de Banendijk waren een auto en een bestelbus met elkaar in botsing gekomen. Het ongeval vond plaats nadat de auto wilde afslaan. De bestuurder van de bestelbus kon niet op tijd remmen en botste achterop de auto.

In de auto bevonden o.a. vier kinderen. Voorbijgangers stopten om hulp te verlenen. Een ambulance kwam ter plaatse, maar gelukkig bleek dat iedereen er met de schrik vanaf was gekomen. De kinderen kregen een knuffelbeertje van de hulpverleners om van de schrik te bekomen.

Een bergingsdienst werd ingeschakeld en heeft de beschadigde voertuigen afgesleept.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie