Eigenzinnige muziek van Camilla Blue in het Cantinetheater

Algemeen Cranendonck Uitgaan Reageer 2 min. leestijd
Foto via: Cantinetheater

Budel – zaterdag 9 maart zal het podium van het Cantinetheater in Budel Dorplein worden betoverd door Camilla Blue, het muzikale alter ego van de eigenzinnige leadzangeres en pianiste Joyce Deijnen. Met haar unieke stemgeluid, variërend van teder tot krachtig, weet Camilla Blue het publiek te raken met haar authentieke en indringende muziek.

Camilla Blue en band

Haar jeugd, die niet altijd via de gebaande paden liep, heeft haar gevormd tot de artieste die ze nu is. Opgegroeid bij pleegouders in Lithoijen, draagt Joyce deze ervaring met zich mee en zet ze zich actief in voor een stichting die pleegkinderen ondersteunt. 

Met optredens op gerenommeerde podia en festivals als Eurosonic Noorderslag en Jazz in Duketown, heeft de band ook internationale bekendheid verworven. Daarnaast waren ze te gast bij VPRO’s Vrije Geluiden op nationale televisie.

Theatershow

Tijdens de theatershow zal Camilla Blue nummers ten gehore brengen van haar debuutalbum “Blue” en haar nieuwe EP “Yellow”. Deze autobiografische composities balanceren tussen licht en donker en vormen een repertoire van ‘bluesy popsongs met een jazzy inslag’. 

Een unieke mix van moderne Americana rock, duistere jazz en pop die elk een eigen wereld schilderen. Camilla Blue laat zich inspireren door grootheden als Leonard Cohen, David Bowie, Beth Hart en Nina Simone. 

Praktische informatie

  • Datum: zaterdag 9 maart.
  • Tijd: Zaal open om 20:00 uur. Aanvang om 20:30 uur.
  • Locatie: Cantinetheater, Hoofdstraat 80 Budel Dorplein
  • Tickets: verkrijgbaar via de site www.cantinetheater.nl

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie