Heavy Donderdig: muzikaal spektakel op Hemelvaartsdag in Tungelroy

Algemeen Dorpen Tungelroy Uitgaan Reageer 2 min. leestijd

Stichting Tungelder wiltj mieër is verheugd om opnieuw een muzikale happening aan te kondigen: Heavy Donderdig. Er zullen drie bands die het podium betreden. Heavy Donderdig zal plaatsvinden op Hemelvaartsdag, 9 mei 2024, in de feesttent op het Barbaraplein in Tungelroy.

De line-up voor deze onvergetelijke avond is als volgt:

  • Fever of Life – Deze band zal een eerbetoon brengen aan de legendarische Golden Earring. Met hun bekendheid in de regio en een reputatie die al bewezen is in locaties zoals de Bosuil, beloven ze een onvergetelijke set neer te zetten.
  • The Anouk Tribute band – Voor liefhebbers van stevige rocksongs en gevoelige ballads, zal deze band alle hits van Anouk vertolken. Van krachtige rockers tot ontroerende ballads, zelfs het iconische songfestivallied “Birds” zal niet ontbreken op hun setlist.
  • The Brood – Deze vijf ervaren rockers, bijgestaan door twee Bombita’s, zullen de opzwepende rock ’n roll van Herman Brood nieuw leven inblazen. Bereid je voor op een energieke en dynamische show die het publiek gegarandeerd aan het dansen krijgt.

Voor meer informatie en updates over het evenement, kunnen geïnteresseerden terecht op de Facebook-pagina van Heavy Donderdig: https://www.facebook.com/events/6538963962871690

Tickets voor Heavy Donderdig zijn beschikbaar via Eventix. Wees er snel bij om je plek te reserveren voor dit niet te missen muzikale festijn: https://eventix.shop/jdbwyj9g

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie